Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gaji namul - aubergine (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji namul
aubergine (banchan)

ingrediënten:
3 dunne paarse aubergines
2 teentjes knoflook
1 theel rode peper vlokken
1 bosuitje
2 eetl sojasaus
1/2 eetl sesam zaad, geroosterd
1/2 eetl sesam olie
water voor stomen
 
bereiding:
Snijd de aubergines in 3 stukken en dan in repen. Stoom deze voor 15 minuten en laat deze daarna afkoelen. Pluk de aubergine in de lengte en leg deze in een kom.
Hak de knoflook en de bosui fijn. Meng dit samen met de peper vlokken, de soja saus, het sesam zaad en de sesam olie goed door de aubergine reepjes en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778