Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gaji namul - aubergine (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji namul
aubergine (banchan)

ingrediënten:
3 dunne paarse aubergines
2 teentjes knoflook
1 theel rode peper vlokken
1 bosuitje
2 eetl sojasaus
1/2 eetl sesam zaad, geroosterd
1/2 eetl sesam olie
water voor stomen
 
bereiding:
Snijd de aubergines in 3 stukken en dan in repen. Stoom deze voor 15 minuten en laat deze daarna afkoelen. Pluk de aubergine in de lengte en leg deze in een kom.
Hak de knoflook en de bosui fijn. Meng dit samen met de peper vlokken, de soja saus, het sesam zaad en de sesam olie goed door de aubergine reepjes en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219