Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Gyeranmari - Omelet (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gyeranmari
Omelet (banchan)

ingrediënten:
3 eieren
1/2 theel zout
1/4 theel suiker
2 sjalotjes
1/4 theel peper
olie
 
bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn. Klop de eieren op samen met het zout, de peper, de suiker en de sjalotjes.
Verhit in een koekepan wat olie en voeg 1/3 van het eiermengsel toe aan de pan. Wanner het wat stevig begint te worden, rol het ei dan op en voeg 1/3 van het eiermengsel toe en bak hiervan weer een omelet. Rol dan de omelet weer op en herhaal dit met het laatste deel van het mengsel.
Vorm de omelet in een rechthoek en bak deze aan de vier zijden. Schep de omelet uit de plan en laat deze afkoelen. Snijd de omelet daarna in plakken en serveer deze met rijst.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906569