banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gyeranmari - Omelet (banchan)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gyeranmari
Omelet (banchan)

ingrediënten:
3 eieren
1/2 theel zout
1/4 theel suiker
2 sjalotjes
1/4 theel peper
olie
 
bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn. Klop de eieren op samen met het zout, de peper, de suiker en de sjalotjes.
Verhit in een koekepan wat olie en voeg 1/3 van het eiermengsel toe aan de pan. Wanner het wat stevig begint te worden, rol het ei dan op en voeg 1/3 van het eiermengsel toe en bak hiervan weer een omelet. Rol dan de omelet weer op en herhaal dit met het laatste deel van het mengsel.
Vorm de omelet in een rechthoek en bak deze aan de vier zijden. Schep de omelet uit de plan en laat deze afkoelen. Snijd de omelet daarna in plakken en serveer deze met rijst.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298533