Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gyeranmari - Omelet (banchan)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gyeranmari
Omelet (banchan)

ingrediënten:
3 eieren
1/2 theel zout
1/4 theel suiker
2 sjalotjes
1/4 theel peper
olie
 
bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn. Klop de eieren op samen met het zout, de peper, de suiker en de sjalotjes.
Verhit in een koekepan wat olie en voeg 1/3 van het eiermengsel toe aan de pan. Wanner het wat stevig begint te worden, rol het ei dan op en voeg 1/3 van het eiermengsel toe en bak hiervan weer een omelet. Rol dan de omelet weer op en herhaal dit met het laatste deel van het mengsel.
Vorm de omelet in een rechthoek en bak deze aan de vier zijden. Schep de omelet uit de plan en laat deze afkoelen. Snijd de omelet daarna in plakken en serveer deze met rijst.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333