Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Bok Choy Namul - roerbak van paksoy

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bok Choy Namul
roerbak van paksoy

Ingrediënten:
350 gr baby bok choy / paksoy
3 teentjes knoflook
1 eetl gochujang
1/2 eetl soja saus
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palsmuiker
1 eetl maizena
1 eetl water
1 eetl olie
water

garnering:
1 eetl sesamzaad

Bereiding:
Snijd de onderkant van de paksoy af. Verhit in een pan het water en blancheer de paksoy voor 30 seconden en giet af. Hak de knoflook fijn. Meng de maizena met het water en meng dit met de sojasaus, sesam olie en de palmsuiker.
In een pan voeg toe de olie, de knoflook en de gochujang en bak dit voor 30 seconden. Dan de paksoy toevoegen en roerbak dit voor 2 minuten. Vervolgens de maizena mengsel toevoegen en roerbak dit voor 20 seconden. Strooi de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275804