banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Bok Choy Namul - roerbak van paksoy
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bok Choy Namul
roerbak van paksoy

Ingrediënten:
350 gr baby bok choy / paksoy
3 teentjes knoflook
1 eetl gochujang
1/2 eetl soja saus
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palsmuiker
1 eetl maizena
1 eetl water
1 eetl olie
water

garnering:
1 eetl sesamzaad

Bereiding:
Snijd de onderkant van de paksoy af. Verhit in een pan het water en blancheer de paksoy voor 30 seconden en giet af. Hak de knoflook fijn. Meng de maizena met het water en meng dit met de sojasaus, sesam olie en de palmsuiker.
In een pan voeg toe de olie, de knoflook en de gochujang en bak dit voor 30 seconden. Dan de paksoy toevoegen en roerbak dit voor 2 minuten. Vervolgens de maizena mengsel toevoegen en roerbak dit voor 20 seconden. Strooi de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37044848