Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bok Choy Namul - roerbak van paksoy

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bok Choy Namul
roerbak van paksoy

Ingrediënten:
350 gr baby bok choy / paksoy
3 teentjes knoflook
1 eetl gochujang
1/2 eetl soja saus
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palsmuiker
1 eetl maizena
1 eetl water
1 eetl olie
water

garnering:
1 eetl sesamzaad

Bereiding:
Snijd de onderkant van de paksoy af. Verhit in een pan het water en blancheer de paksoy voor 30 seconden en giet af. Hak de knoflook fijn. Meng de maizena met het water en meng dit met de sojasaus, sesam olie en de palmsuiker.
In een pan voeg toe de olie, de knoflook en de gochujang en bak dit voor 30 seconden. Dan de paksoy toevoegen en roerbak dit voor 2 minuten. Vervolgens de maizena mengsel toevoegen en roerbak dit voor 20 seconden. Strooi de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231085