Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jjajangmyun
mie met zwarte bonen saus

ingrediënten:
4 eetl choonjang (zwarte bonen pasta)
4 eetl olie
2 theel suiker
500 gr varkensvlees
1/4 chines kool
2 sjalotjes
1/2 courgette
1 kleine zoet aardappel
1 eetl oestersaus
350 ml water
2 eetl maizena + 3 eetl water
1 eetl sojasaus
 
garnering:
1/2 komkommer
 
bereiding:
Snijd het vlees, de courgette, de aardappel in kleine dobbelsteentjes. Snijd de kool en de sjalotjes fijn. Snijd de komkommer julienne.
Verhit in een wok de olie en fruit de choonjang met de suiker voor 4 minuten. Schep dit daarna uit de pan en bewaar. Voeg dan het vlees toe en bak dit. Dan de kool, de sjalotjes, de courgette en de aardappel toevoegen en bak deze zacht. Voeg dat de choonjang weer toe, samen met de oestersaus en het water en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Meng de sojasaus er door. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en roer totdat de saus dik wordt.
Verhit ondertussen voldoende water en voeg de mie toe en kook deze volgens de gebruiksaanwijzingen gaar. Spoel deze dan af met heetwater.
Verdeel de mie over de borden en schep de suas erover. Garneer het met de komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937