banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jjajangmyun
mie met zwarte bonen saus

ingrediënten:
4 eetl choonjang (zwarte bonen pasta)
4 eetl olie
2 theel suiker
500 gr varkensvlees
1/4 chines kool
2 sjalotjes
1/2 courgette
1 kleine zoet aardappel
1 eetl oestersaus
350 ml water
2 eetl maizena + 3 eetl water
1 eetl sojasaus
 
garnering:
1/2 komkommer
 
bereiding:
Snijd het vlees, de courgette, de aardappel in kleine dobbelsteentjes. Snijd de kool en de sjalotjes fijn. Snijd de komkommer julienne.
Verhit in een wok de olie en fruit de choonjang met de suiker voor 4 minuten. Schep dit daarna uit de pan en bewaar. Voeg dan het vlees toe en bak dit. Dan de kool, de sjalotjes, de courgette en de aardappel toevoegen en bak deze zacht. Voeg dat de choonjang weer toe, samen met de oestersaus en het water en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Meng de sojasaus er door. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en roer totdat de saus dik wordt.
Verhit ondertussen voldoende water en voeg de mie toe en kook deze volgens de gebruiksaanwijzingen gaar. Spoel deze dan af met heetwater.
Verdeel de mie over de borden en schep de suas erover. Garneer het met de komkommer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39828105