banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jjajangmyun
mie met zwarte bonen saus

ingrediënten:
4 eetl choonjang (zwarte bonen pasta)
4 eetl olie
2 theel suiker
500 gr varkensvlees
1/4 chines kool
2 sjalotjes
1/2 courgette
1 kleine zoet aardappel
1 eetl oestersaus
350 ml water
2 eetl maizena + 3 eetl water
1 eetl sojasaus
 
garnering:
1/2 komkommer
 
bereiding:
Snijd het vlees, de courgette, de aardappel in kleine dobbelsteentjes. Snijd de kool en de sjalotjes fijn. Snijd de komkommer julienne.
Verhit in een wok de olie en fruit de choonjang met de suiker voor 4 minuten. Schep dit daarna uit de pan en bewaar. Voeg dan het vlees toe en bak dit. Dan de kool, de sjalotjes, de courgette en de aardappel toevoegen en bak deze zacht. Voeg dat de choonjang weer toe, samen met de oestersaus en het water en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Meng de sojasaus er door. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en roer totdat de saus dik wordt.
Verhit ondertussen voldoende water en voeg de mie toe en kook deze volgens de gebruiksaanwijzingen gaar. Spoel deze dan af met heetwater.
Verdeel de mie over de borden en schep de suas erover. Garneer het met de komkommer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808508