Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ojinguh bokkeum - pittige roergebakte inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ojinguh bokkeum
pittige roergebakte inktvis

ingrediënten:
500 gr inktvis
1 wortel
12 bosuitjes
2 sjalotjes
1 groene lombok
6 teentjes knoflook
3 eetl sojasaus
2 eetl rode peper vlokken
1 eetl suiker
1 theel sesam olie
1 eetl olie
 
bereiding:
maak de inktvis schoon en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de woretel, de sjalotjes en de lombok fijn. Hak de knoflook fijn. Meng in een kom de knoflook, de sojasaus, de rode peper vlokken en de suiker
Verhit in een wok de olie en fruit de wortel, de bosuitjes en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis toe samen met de saus en bak dit voor 3 minuten todat de inktvis gaar is. Besprenkelijk het met de sesam olie en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961