Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ojinguh bokkeum - pittige roergebakte inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ojinguh bokkeum
pittige roergebakte inktvis

ingrediënten:
500 gr inktvis
1 wortel
12 bosuitjes
2 sjalotjes
1 groene lombok
6 teentjes knoflook
3 eetl sojasaus
2 eetl rode peper vlokken
1 eetl suiker
1 theel sesam olie
1 eetl olie
 
bereiding:
maak de inktvis schoon en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de woretel, de sjalotjes en de lombok fijn. Hak de knoflook fijn. Meng in een kom de knoflook, de sojasaus, de rode peper vlokken en de suiker
Verhit in een wok de olie en fruit de wortel, de bosuitjes en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan de inktvis toe samen met de saus en bak dit voor 3 minuten todat de inktvis gaar is. Besprenkelijk het met de sesam olie en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656