Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daeji Galbi - geroosterde spare ribs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daeji Galbi
geroosterde spare ribs

ingrediënten:
2250 gr spare ribs (varken)
3 cm jahe
2 uien
1 bol knoflook
225 gr gochujang
4 eetl suiker
2 eetl kecap
3 eetl sesame olie
1 theel zwarte peper
 
bereiding:
Snijd de ribbetjes los. Hak de knoflook en de jahe fijn en pureer de uien. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan een marinade. Wrijf het vlees in met de marinade en laat dit tenminste 6 uur intrekken. Rooster vervolgens het vlees boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854