zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Moo Dang - geroosterd varkensvlees
- Sambal Bajak
- Gamja jorim - aardappel gerecht (banchan)
- Ayam Santan - Kip met kokos
- Pempek lenjer - visdeeg
- Gulai Daun Singkong Tumbuk - gegrilde vis met cassavebladeren
- Sayur Daun Singkong - Sajoer van cassaveblad
- Gele curry pasta
- Gamja Jorim 감자조림 - gebakken pittige aardappelen
- Sate banjar - pittige kipsate
Daeji Galbi - geroosterde spare ribs


Daeji Galbi
geroosterde spare ribs
ingrediënten:
2250 gr spare ribs (varken)
3 cm jahe
2 uien
1 bol knoflook
225 gr gochujang
4 eetl suiker
2 eetl kecap
3 eetl sesame olie
1 theel zwarte peper
bereiding:
Snijd de ribbetjes los. Hak de knoflook en de jahe fijn en pureer de uien. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan een marinade. Wrijf het vlees in met de marinade en laat dit tenminste 6 uur intrekken. Rooster vervolgens het vlees boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.