Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daeji Galbi - geroosterde spare ribs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daeji Galbi
geroosterde spare ribs

ingrediënten:
2250 gr spare ribs (varken)
3 cm jahe
2 uien
1 bol knoflook
225 gr gochujang
4 eetl suiker
2 eetl kecap
3 eetl sesame olie
1 theel zwarte peper
 
bereiding:
Snijd de ribbetjes los. Hak de knoflook en de jahe fijn en pureer de uien. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm hiervan een marinade. Wrijf het vlees in met de marinade en laat dit tenminste 6 uur intrekken. Rooster vervolgens het vlees boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277