banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kkorijjim - stoofpot van ossenstaart
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kkorijjim
stoofpot van ossenstaart

ingrediënten:
1500 gr osstenstaart
1 ui
2 wortelen
4 shii-take paddestoelen
125 ml kecap manis
125 ml rijstwijn / mirin / droge witte wijn
1/2 nashi peer
11 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 eetl honing
3 eetl maesil chong (koreaanse groene pruim siroop)
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
garnering:
1 eetl sesamolie
2 lente-uitjes, gesneden
2 theel sesam zaad
 
Bereiding:
Snijd de start in stukken en laat deze voor 20 minuten in koud water staan. Spoel daarna af en dep droog. Snijd de uit in grove stukken en de wortelen in stukken. Snijd de paddestoelen in stukken. Rasp de peer en de jahe en hak de knoflook fijn. Meng de kecap, de rijstwijn, de peer, de knoflook, de jahe, de honing, de maesil cheong en de peper.
 
Giet de olie in een pan en leg daar het vlees op. Giet daarover de gemaakte saus en daarover de ui, de paddenstoelen en de wortelen. Stoof daarna het vlees zachtjes gaar. Schep dan de sesamolie en de lente-uitjes erdoor en bestrooi het met het sesamzaad.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39827863