logo

Recente Reacties

Torta salata di borragine
hartige taart met komkommerkruid


Ingrediënten:
2 grote plakken bladerdeeg
350 gr bernagie/borage/komkommerkruid
300 gr ricotta
2 eieren
1 eier dooier
45 gr Parmezaanse kaas, geraspt
1/8 theel nootmuskaat
1/2 theel zout
1 theel peper
olijfolie
water

Bereiding:
Maak het komkommerkruid schoon. Verhit in een pan het water en blancheer het komkommerkruid. Giet af en pers het vocht eruit en hak het daarna grof. Meng het daarna met de eieren, de kaas, de nootmuskaat, het zout en de peper.
Rol 1 plak bladerdeeg uit en bedek hiermee een taartvorm van 22,5 cm. Schep hierop het mengsel. Rol de tweede plak deeg uit en snijd er kleine sneedjes in en leg het op de vulling en druk de randen goed dicht en snijd het overtollige deel eraf.
Kwast de bovenkant in met de eierdooier en bak de taart in de oven voor 30 minuten op 180 gr. Laat het daarna een paar minuten rusten en snijd het in stukken en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 72 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4889850