Write a comment
Talam Ebi - gedroogde garnalen cakejes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Talam Ebi
gedroogde garnalen cakejes

Bahan-bahan cake:
ingredienten:
250 gr rijstebloem
1 eetl palmsuiker
½ theel zout
½ theel peper
800 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 eelt olie
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl rijstebloem
½ theel zout

Bahan-bahan vulling:
ingredienten:
1 eetl olie
75 gr ebi (gedroogde garnalen)
5 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
½ theel zout
1/8 stengel bleekselerij
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Verwarm 400 ml santen cair en kook de overige santen cair. Meng de bloem met de suiker, het zout en de peper. Meng dan eerst de warme santen erdoor en dan de kokende santen. Wrijf de bakplaat in met de olie en giet het mengsel erin. Stoom dit voor 10 minuten. Meng de santen asli met de bloem en het zout en giet dit over het eerdere mengsel en stoom het geheel voor 45 minuten.
Snijd de lomboks en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierin de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Bak in een droge koekenpan de ebi en stamp deze daarna fijn. Snijd de bleekselderij fijn (1 eetl). Meng de ingredienten voor de vulling goed door elkaar en strooi dit over de talam. Snijd het in stukken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239530