Write a comment
Krengsengan Daging Sapi - rundvlees in een petis saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krengsengan Daging Sapi
rundvlees in een petis saus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 rundvlees
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 rode rawit
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
1/4 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Snijd de lomboks en de rawit in dunne reppejs. Snijd de tomaat fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook, de sjalotten, de lombok en de rawit voor 3 minuten. Vooeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085725