zoeken
Laatst gelezen
- Daun labu jagung manis - pompoen blad met suikermais
- Sambal goreng Ati
- Ayam Masak Hijau (Banjarmasin) - gestoofde kip in groene saus
- Kangkung Taoco Telur Puyuh - gekruide kangkung met kwarteleitjes
- Lengua Estofado - stoofpotje van rundvlees met olijven
- Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
- Sayur Ulih - gemengde groenten in pittige saus (uit Bali)
- Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip
- Nilaga - runderstoofpotje met groenten
- Sayur Bening Sawi - gestoofde kool met gehaktballetjes
Telur Karuang - vis eitjes pap


Telur Karuang
vis eitjes pap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr witte ketan
100 gr rijstebloem
2 eetl suiji en pandanblad extract
1/2 theel betel limoen sap
1/2 theel zout
300 ml water
Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1000 ml santen
250 gr palmsuiker
2 pandan blad
1 eetl rijstebloem
2 theel water
1 ei
Car membuat:
bereiding:
Meng de ketan met de rijstebloem, de betel limoen sap en de suiji en pandanextract en kneed dit samen met het zout en het water tot een homogeen deeg. Vorm van het deeg 3 cm lange ovaaltjes.
Snijd de pandan blad in dunne reepjes en knoop het vast. Meng de rijstebloem met het water en klop het ei op. Rasp de palmsuiker. Verhit in een pan de santen samen met de palmsuiker en het pandan blad. Voeg dan de groene ovaaltje toe en laat het zachtjes koken totdat de ovaaltjes gaan drijven. Meng dan het rijstewater en het ei erdoor en serveer.
vis eitjes pap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr witte ketan
100 gr rijstebloem
2 eetl suiji en pandanblad extract
1/2 theel betel limoen sap
1/2 theel zout
300 ml water
Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1000 ml santen
250 gr palmsuiker
2 pandan blad
1 eetl rijstebloem
2 theel water
1 ei
Car membuat:
bereiding:
Meng de ketan met de rijstebloem, de betel limoen sap en de suiji en pandanextract en kneed dit samen met het zout en het water tot een homogeen deeg. Vorm van het deeg 3 cm lange ovaaltjes.
Snijd de pandan blad in dunne reepjes en knoop het vast. Meng de rijstebloem met het water en klop het ei op. Rasp de palmsuiker. Verhit in een pan de santen samen met de palmsuiker en het pandan blad. Voeg dan de groene ovaaltje toe en laat het zachtjes koken totdat de ovaaltjes gaan drijven. Meng dan het rijstewater en het ei erdoor en serveer.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.