zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Fungkai - gestoofde kip met suikerriet uit Kalimantan
- Oro sir - Gekruide gemengde groenten
- Udang Saus Padang - garnalen in pittige saus
- Mu Gur La - varkenssate
- Asam Keung Udeng - garnalen in pittige zurige saus
- Lapis daging Surabaya - Rundvlees gestoofd in kecapsaus
- Telor Dadar Kelapa - Omelet met kokos
- Tumis Bayam Ebi Terasi - spinazie met trasi en gedroogde garnalen
- Sambal goreng udang peteh - sambal goreng garnalen met petehbonen
- Kangkung roerbak - 椒腐通菜
Neur Pad Num Mun Hoy - Rundvlees in oestersaus


Neur Pad Num Mun Hoy
Rundvlees in oestersaus
Ingrediënten:
350 gr rundvlees
200 gr gai lan (chinese brocoli)
7 teentjes knoflook
2 eetl kecap
1 rode lombok
5 lentjeuitjes
1 eetl palmsuiker
3 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn
1 eetl maizena
1 eetl olie
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lombok in reepjes. Snijd de gai lan en de lenteuitjes in stukjes. Meng het vlees met de knoflook, de kecap, de palmsuiker en de maizena en laat dit 45 minuten marineren. Verhit in een wok de olie en voeg het vlees toe en bak dit vrijwel gaar. Vervolgens de gai lan, de lombok, de lenteuitjes, de rijstwijn en de oestersaus toevoegen en bak het totdat het vlees gaar is.
or post as a guest
Be the first to comment.