Write a comment
Kepiting Kukus - Gestoomde krab met sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kepiting Kukus
Gestoomde krab met sambal


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 grote krab
1 serehstengel
1 prei

Bahan-bahan sambal:
Ingrediënten sambal:
1 teentje knoflook
3 schijven ananas
2 rode rawits
1 groen rawit
½ limoen (sap)
1 theel zout
½ theel peper
1 cm jahe
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding;
Maak de crab schoon en verwijder de bovenste schaal. Schijn de prei grof en vul de krab met de prei en de sereh. Stoom vervolgens de krab gaar en rood. Serveer bij de krab de sambal.

Cara membuat sambal:
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal grof.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239747