Write a comment
Kambing Merica - lamsvlees met groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kambing Merica
lamsvlees met groene peper saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
250 ml santen
1 sjalotje
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
2 eetl groene peperskorrels
1/4 theel gemalen groene peper
1 takje munt
1 takje kemangi
1 theel asem
1/4 theel zout
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de sjalot in dunne ringetjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de munt blaadjes en de kemangie blaadjes zeer fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Dan de santen, de peperkorrels, de munt, de kemangi en de asem toevoegen en als de saus is ingedikt dan het zout, de palmsuiker en de gemalen peper toevoegen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085893