Write a comment
Udang Nenas - Garnalen met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Udang Nenas
Garnalen met ananas


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (tijger)
2 rode lomboks
3 jeruk purut blaadjes
6 teentjes knoflook
500 gr ananas
125 ml ananassap
7 kleine sjalotjes (stoof/inmaak)
1 eetl honing
½ theel zout
1 eetl limoensap
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de lomboks fijn en de jeruk purut zeer fijn. Snijd de ananas in blokjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 330 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454749