Write a comment
Pud Ped Sataw - Garnalen met peteh bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pud Ped Sataw
Garnalen met peteh bonen


Ingrediënten:
125 gr tijger garnalen
125 gr peteh bonen
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 eetl vissaus
2 theel palmsuiker
1 eetl olie

Bereiding:
Verhit in een wok de olie en bak de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de peteh bonen toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en bak deze vrijwel gaar. Vervolgens de palmsuiker en de vissaus toevoegen en bak de garnalen ver gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257123