zoeken
Laatst gelezen
- Yaam Yai - salade van gemengde groente
- Beef Szechuan - biefstuk met bleekselderij en paprika
- Sambal riport
- Udang Saus Padang - garnalen in pittige saus
- Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees
- Acar Benig - atjar
- Gule Cumi - gestoofde inktvis
- Sambal taotjo - sambal van sojabonen
- Sambal Gami - Tomaat-uien saus uit Kalimantan
- Sangkhaya Fakthong - pompoen met custard
Pud Ped Sataw - Garnalen met peteh bonen


Pud Ped Sataw
Garnalen met peteh bonen
Ingrediënten:
125 gr tijger garnalen
125 gr peteh bonen
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 eetl vissaus
2 theel palmsuiker
1 eetl olie
Bereiding:
Verhit in een wok de olie en bak de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de peteh bonen toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en bak deze vrijwel gaar. Vervolgens de palmsuiker en de vissaus toevoegen en bak de garnalen ver gaar.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.