zoeken
Laatst gelezen
- Oblok-oblok kuning - tahoe/tempégerecht met boontjes
- Soto Madura 2 - Soep van vlees op Madurese wijze
- Tahu Telur Surabaya - omelet van tahu met een pittige donkere saus
- Bidji Salak - rijstkoekjes met suiker en kokos
- Pempek ada'an - Visdeeg met ei
- Sate Klopo Surabaya - sate van rundvlees gekruid met kokos
- Tahu tempe bacem - gestoofde gebakken tahu en tempe
- Brokoli Balut Tepung Pedas - gefrituurde broccoli in een pittig jasje
- Dendeng goreng manis - zoet gebakken rundvlees
- Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
Bla-muk tod Gatiem - gebakken inktvis met knoflook


Bla-muk tod Gatiem
gebakken inktvis met knoflook
ingrediënten:
100 gr inktvis
5 teentjes knoflook
1 theel witte peper
2 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
6 eetl olie
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn en meng dit met de peper, de inktvis, de kecap en de vissaus. Verhit in een wok de olie en bak het geheel voor 3 minuten.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.