Write a comment
Sambal Petis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sambal Petis


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 teentje knoflook
5 rode rawits
2 theel petis udang 
1 eetl kecap manis
1 eetl water
½ eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook en de rawits voor 2 minuten. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438573