zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Kecap
- Kerrie Jawa 2
- Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋 - roerei met chili knoflook saus
- Bami Goreng Sama Udang - eenvoudige gebakken mie met garnalen
- Kare Udang Kering - gebakken kerrie garnalen
- Onde-onde
- Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt
- Ayam Rebus
- Gulai Lemak Telur Itik- stoofpotje van eendeneieren
- Rawon Daging
Pad Puk Bong Jeen - varkensvlees met kangkung


Pad Puk Bong Jeen
varkensvlees met kangkung
ingrediënten:
100 gr kangkung
200 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
1/4 theel witte peper
1 eetl olie
1 eetl kecap asin
1 eetl oester saus
1 theel Taow Jieuw (soya bonen pasta)
1 theel palmsuiker
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de kangkung in stukjes van 4 cm. Verhit in een wok de olie en bak het vlees 1 minuut. Voeg dan de knoflook en de overige ingrediënten toe en bak dit kort en totdat de groente gaar is geworden, maar knapperig blijft.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.