Write a comment
Mu Wan - thaise babi kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Mu Wan
thaise babi kecap


Ingrediënten:
100 gr speklapjes
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
100 ml water
2 eetl kecap manis

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok het water en voeg de palmsuiker, het zout en de kecap toe. Dan het vlees toevoegen het het geheel zachtjes laten koken totdat de saus is ingedikt en gecaramaliseerd is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 235 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108494