zoeken
Laatst gelezen
- Gulai kambing - stoofpotje van geitenvlees
- Pa Chorn Sam Rort - Gebakken vis met een pittige saus
- Perkedel Daging Kentang - Aardappelkoekjes met rundvlees
- Sambal goreng Ati
- Winko Babat
- Sambal Goreng Tahu Tempeh
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Sayur tahu
- Kerrie Ayam Jawa - kip kerrie
- Toyo't Kalamansi - limoen soja chili dip
Mu Wan - thaise babi kecap


Mu Wan
thaise babi kecap
Ingrediënten:
100 gr speklapjes
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
100 ml water
2 eetl kecap manis
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok het water en voeg de palmsuiker, het zout en de kecap toe. Dan het vlees toevoegen het het geheel zachtjes laten koken totdat de saus is ingedikt en gecaramaliseerd is geworden.
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.