Write a comment
Tumis Labu Siam Dengan Udang - Gebakken chayote met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tumis Labu Siam Dengan Udang
Gebakken chayote met garnalen


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
3 labu siam (chayote)
200 gr garnalen
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
6 ebi 
1 tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
Pel de labu siam en snijd deze in dunne reepjes (lucifers). Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de labu siam toevoegen en bak dit alles totdat de labu siam vrijwel gaar is. Dan het zout en de santen toevoegen en het geheel laten sudderen totdat het geheel gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454832