Write a comment
Sanggom - Gestoomde gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sanggom
Gestoomde gehaktballetjes


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr rundergehakt
350 ml santen asli
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 ei
1/2 theel kencur
1/2 theel pepper
1/2 theel palsmuiker
3 salamblad
bananenblad
biteng

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng het gehakt met de knoflook, de sjalotjes, de ketumbar, het ei, de palmsuiker, de kencur, de peper en de helft van de santen. Neem een stuk banananblad en schep hierop een eetl van het mengsel. Schep daarover 1 eetl santen en leg daarop een stukjes salam. Vouw het dicht als een pakketje en zet het vast met de biteng. Stoom de pakketjes vervolgens voor 45 minuten totdat het gaar is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085679