Write a comment
Tumis Kakap Lada Hitam - Vis met ananas en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tumis Kakap Lada Hitam
Vis met ananas en paprika


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr ikan kakap (red snapper)
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 eetl oestersaus
1 theel peper
1/2 theel zout
100 gr ananas
1/2 rode parika
1/2 groene paprika
200 gr visbouillon
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de parika’s in reepjes. Snijd de vis en ananas in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 1 minuut. Voeg dan de vis toe en bak deze 1 minuut. Dan de ananas en de paprika toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de peper, het zout en de oestersaus toevoegen, gevolgd door de bouillon en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454632