Write a comment
Daging belaser - kruidig in kokosmelk gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Daging belaser
kruidig in kokosmelk gestoofd rundvlees


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2000 gr rundvlees
2 salam blad
1 sereh
2000 ml santen

Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
7 teentjes knoflook
2 cm kunyit
5 kemiri
7 cm jahe
2 sjalotjes
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees door de bumbu en laat dit tenminst 1 uur marineren.
Verhit in een pan de kokosmeld samen met de salam en de sereh. Voeg dan het vlees met de marinade toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Sumatra

Uitgave 2019, pagina's 270, ISBN...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, Java

Uitgave 2019, pagina's 440, ISBN 978-90-830198-0-2Kuliner...

Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken, de Eilandenboog

Uitgave 2019, pagina's 268, ISBN 978-90-830198-2-6Kuliner...

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257167