zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Babi Cina - varkensvlees
- Pekingeend
- Suhongdou
- Rendang Padang - gekruid rundvlees
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
- Gulai Paku - varentoppen in kruidige saus
- Sate Ayam Manis - zoete geroosterde kip sate
- Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks
- Ayam Gongso - kip in een pittige zoete saus met kool
- Tufi - Rundvlees met sesamzaadjes
Mu Pad Prick Gang Dang - varkensvlees met rode curry


Mu Pad Prick Gang Dang
varkensvlees met rode curry
Ingrediënten:
100 gr rundvlees
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
100 ml water
50 gr kouseband
50 groene aubergine
1 eetl vissaus
1 theel palmsuiker
1 theel zout
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes, de aubergine en de kouseband in 3 cm lang stukjes. Verhit in een pan de helft van de kokosmelk en los de curry pasta op. Dan het vlees toevoegen kook dit zachtjes gaar. Vervolgens de vissaus, de palmsuiker, het zout, de kokosmelk en het water toevoegen. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten gaar zijn.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.