banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Pad Thai 2 - Roergebakken thaise mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pad Thai 2
Roergebakken thaise mie
ingrediënten
250 gr Thaise rijstmie
3 eetl olie
5 teentjes knoflook, fijngehakt
4 eetls gedroogde garnalen
4 eetl vissaus (Nam Pla)
60 gr gula jawa (palmsuiker)
2 eetl asem
1 eetl paprikapoeder
75 gr gebakken tofu
2 eetl koolraap
1 losgeklopt ei
4 eetl fijngeknipte bieslook
60 gr geroosterde pinda's
100 gr taugé
1 limoen

Bereiding:
Week de rijstmie voor 30 minuten in koud water en laat het dan uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie em fruit hierin de garnalen en de knoflook. Voeg dan de mie toe en bak dit totdat de mie doorzichtig is geworden.
Voeg vervolgens de gula jawa, de asem, de vissaus en het paprikapoeder toe en bak dit kort op. Dan de tahu, de koolraap en het ei toevoegen en alles goed roeren. Bak dit totdat het ei gestold is en al het vocht is verdampt. Dan de bieslook, de taugé en de pinda's er door heen mengen en nog even laten bakken.
Garneer het gerecht met limoenpartjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40438031