Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kaeng Pet Yaang - eend in een pittige curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaeng Pet Yaang
eend in een pittige curry
Ingrediënten:
1 geroosterde eend
300 gr ananas
2 tomaten
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 gr rode currypasta (zie recept)
200 ml dunne kokosmelk (santen asli)
100 gr groene erwtaubergines
4 citroenblaadjes
3 eetlepels vissaus (nam pla)
1 theel suiker

Garnering:
4 groene rawits
enkele takjes citroenbasilicum

Bereiding:
Snijd de eend in stukken, de ananas in stukjes evenals de tomaten. Verhit in een wok/wadjan de dikke kokosmelk en voeg daar de currypasta aan toe. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen. Snijd ondertussen de rawits in reepjes en strooi dit samen met de basilicumblaadjes over het gerecht.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607