Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kaeng Pet Yaang - eend in een pittige curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaeng Pet Yaang
eend in een pittige curry
Ingrediënten:
1 geroosterde eend
300 gr ananas
2 tomaten
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 gr rode currypasta (zie recept)
200 ml dunne kokosmelk (santen asli)
100 gr groene erwtaubergines
4 citroenblaadjes
3 eetlepels vissaus (nam pla)
1 theel suiker

Garnering:
4 groene rawits
enkele takjes citroenbasilicum

Bereiding:
Snijd de eend in stukken, de ananas in stukjes evenals de tomaten. Verhit in een wok/wadjan de dikke kokosmelk en voeg daar de currypasta aan toe. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen. Snijd ondertussen de rawits in reepjes en strooi dit samen met de basilicumblaadjes over het gerecht.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068676