geroosterde kip
ingrediënten:
8 teentjes knoflook, uitgeperst
1 theel. gemalen witte peper
125 gr. fijngesneden korianderblaadjes
1 theel. zout
1 theel. gemalen koriander (ketoembar)
1 eetl. gestampte gedroogde rode peper
2 eetl. limoensap
16 drumsticks (plm. 1.8 kilo)
bereiding:
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat de drumsticks minimaal 30 minuten marineren, maar liever nog een paar uur in de koelkast. Zorg er wel voor dat de marinade over de hele drumstick is verspreid.
Rooster de drumsticks langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het vlees goed gaar is.
8 teentjes knoflook, uitgeperst
1 theel. gemalen witte peper
125 gr. fijngesneden korianderblaadjes
1 theel. zout
1 theel. gemalen koriander (ketoembar)
1 eetl. gestampte gedroogde rode peper
2 eetl. limoensap
16 drumsticks (plm. 1.8 kilo)
bereiding:
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat de drumsticks minimaal 30 minuten marineren, maar liever nog een paar uur in de koelkast. Zorg er wel voor dat de marinade over de hele drumstick is verspreid.
Rooster de drumsticks langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het vlees goed gaar is.