Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Gai Yaang - geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Yaang
geroosterde kip
ingrediënten:
8 teentjes knoflook, uitgeperst
1 theel. gemalen witte peper
125 gr. fijngesneden korianderblaadjes
1 theel. zout
1 theel. gemalen koriander (ketoembar)
1 eetl. gestampte gedroogde rode peper
2 eetl. limoensap
16 drumsticks (plm. 1.8 kilo)

bereiding:
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat de drumsticks minimaal 30 minuten marineren, maar liever nog een paar uur in de koelkast. Zorg er wel voor dat de marinade over de hele drumstick is verspreid.
Rooster de drumsticks langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het vlees goed gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275638