Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gai Yaang - geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Yaang
geroosterde kip
ingrediënten:
8 teentjes knoflook, uitgeperst
1 theel. gemalen witte peper
125 gr. fijngesneden korianderblaadjes
1 theel. zout
1 theel. gemalen koriander (ketoembar)
1 eetl. gestampte gedroogde rode peper
2 eetl. limoensap
16 drumsticks (plm. 1.8 kilo)

bereiding:
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat de drumsticks minimaal 30 minuten marineren, maar liever nog een paar uur in de koelkast. Zorg er wel voor dat de marinade over de hele drumstick is verspreid.
Rooster de drumsticks langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het vlees goed gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233391