Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gai Wan Noon Rung - kip op een bedje van gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gai Wan Noon Rung
kip op een bedje van gember


Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl sesam zaad
10 cm jahe
olie

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en meng dit met de kecap, de palmsuiker en de peper en laat dit 10 minuten marineren. Snijd de jahe in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en bak de jahe goudbruin en schep het daarna uit de pan.
Strooi de sesam zaad over het vlees. Verhit in een wok de olie en bak het vlees gaar. Voeg nog even de gebakken jahe toe en schep het dan op een bord.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673