Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Gai Wan Noon Rung - kip op een bedje van gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gai Wan Noon Rung
kip op een bedje van gember


Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl sesam zaad
10 cm jahe
olie

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en meng dit met de kecap, de palmsuiker en de peper en laat dit 10 minuten marineren. Snijd de jahe in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en bak de jahe goudbruin en schep het daarna uit de pan.
Strooi de sesam zaad over het vlees. Verhit in een wok de olie en bak het vlees gaar. Voeg nog even de gebakken jahe toe en schep het dan op een bord.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275868