Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Kai Tod Taucheo - gebakken kip met tauco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kai Tod Taucheo
gebakken kip met tauco

Ingrediënten:
1 kippenborst
1 eetl eiwit
2 theel waterkastanjes bloem, ander maizena
1 eetl tauco
1 theel palmsuiker
2 eetl Shaoxing rijstwijn
1/2 theel sesam olie
olie

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Klop het eiwit op. Meng het vlees met de bloem en het eiwit.
Verhit in een pan de olie op middelhoog vuur en bak de kip gaar. Schep het uit de pan en laat het uitlekken.
Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de tauco voor 10 seconden. Voeg dan de palmsuiker, de rijstwijn en de sesam olie toe en meng goed. Dan het vlees toevoegen en meng goed. Nog kort bakken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936634