zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal mangga muda - Sambal van jonge mango
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Abon Abon
- Anyang Pakis - varentoppen met kokos
- Rendang 2 - pittig rundvlees in kokosmelk
- Semur Banka - rundvlees in zoete kecapsaus
- Acar batang kangkung - Atjar van steeltjes van waterspinazie
- Sapi Muda Rica - gestoofd rundvlees
- Gebakken kip met cashew noten
- Sateh Pajegan - Saté van kipgehakt
Birmakip


Birmakip
ingrediënten:
4 kippendijen
olie
2 teenjes knoflook, uitgeperst
1 theel kerrie
1 theel laos
1 theel gember
2 gesnipperde uien
2 eetl sojasaus
1 serehstengel (citroengras)
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en leg daar de kip in en bak de kip lichtbruin. Schep de kip uit de pan en giet vrijwel alle olie af. Voeg de overige ingrediënten toe en fruit deze. Voeg dan de kip weer toe en laat het in 30 minuten gaar stoven.
4 kippendijen
olie
2 teenjes knoflook, uitgeperst
1 theel kerrie
1 theel laos
1 theel gember
2 gesnipperde uien
2 eetl sojasaus
1 serehstengel (citroengras)
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en leg daar de kip in en bak de kip lichtbruin. Schep de kip uit de pan en giet vrijwel alle olie af. Voeg de overige ingrediënten toe en fruit deze. Voeg dan de kip weer toe en laat het in 30 minuten gaar stoven.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.