banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
eend met waterkers en lychees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
eend met waterkers en lychees
salade met eend
benodigheden:
2 eendenborstfilets
1 eetl Golden Mountainsaus
halve rode, halve groene en halve gele paprika
250 gram waterkers
12 lychees, vers of uit blik
2 eetl stemgember, in reepjes
2 eetl groene peperkorrels
1 eetl azijn
2 theel gula jawa of bruine suiker
3 fijngehakte rawits
15 gram verse korianderblaadjes

bereiding:
Verwarm de oven op 210 Graden Celsius. Wrijf de eendenborstfilets met de Golden-Mountainsaus in en leg ze op een rooster boven de bakplaat. Bak de filets 30 minuten en laat ze dan afkoelen. Verwijder vervolgens de zaadlijsten van de paprikas. Snijdt de paprikas dan in smalle reepjes.
Verwijder eventuele harde steeltjes van de waterkers. Pel de verse lychees en verwijder de pit. Leg de waterkers, de paprika en de lychees op een schaal. Snijd het vlees in reepjes en leg deze vervolgens op de salade.
Vermeng de peperkorrels, de azijn, de gula jawa, de rawits en peperkorrels en koriander in een kommetje. Serveer de dressing bij de salade.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37721028