1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Pad Khing
thaise gember kip

Ingrediënten:
500 gr kipfilet
7 teentjes knoflook
9 cm jahe (gember)
300 gr shitake paddestoelen
1 ui
1 groene lombok
2 lente uitjes
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl olie

Garnering:

2 rode rawits, juliene
3 cm jahe, juliene
4 takjes coriander

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, hak de jahe en de knoflook fijn. Snijd de ui in reepjes en de shitake in stukjes. Snijd de lombok juliene. Snijd de
lenteui fijn.
Meng de kecap, de oestersaus en de vissaus tot een saus. Verhit in een wok de olie en bak hierin de gember en de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom. Dan de saus en de ui toevoegen en dit 2 minuten bakken. Vervolgens de shitake, de palmsuiker en de lombok toevoegen en dit 2 minuten bakken. Meng de lentuitjes erdoor en garneer het geheel met de rawits, de jahe en de coriander. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888645