Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Op Gar Thiam
met knoflook gecoate drumsticks
Ingrediënten:
6 drumsticks
16 teentjes knoflook
1 eetl zout
50 gr paneermeel
3 eetl rijstmeel
1 ei

Bereiding:
Marineer de kip met het zout en laat dit 1 uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit en meng dit met het rijstmeel. Stoom vervolgens de kip voor 30 minuten. Klop het ei op. Meng de kip door de rijstmeel, dan door het ei en dan door de paneermeel. Rooster de kip zachtjes boven een houtkoolvuurtje voor 20-30 minuten totdat deze goudbruin en knapperig zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252696