Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Gai Tod Pud Pad - rode kip curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Tod Pud Pad
rode kip curry
Ingrediënten:
400 gr kip
1 eetl rode curry pasta
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
olie

Garnering:
4 rode rawits
4 kaffir lime / jerut purut blaadjes
5 basilicum blaadjes

Bereiding;
Snijd de kip in stukjes. Verhit in een wok de olie en frituur de kip en schep deze op een bord. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak de pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kip, de palmsuiker, de nam pla en bak dit voor 30 seconden. Schep het op een bord en garneer het met julienne gesneden rawits en de basiclicum en lime blaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454632