banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon 1 Comment
Kai Pad Bai Gra Prou - Kip met basilicum en chilipepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kai Pad Bai Gra Prou
Kip met basilicum en chilipepers
Ingrediënten:
500 gram kipfilet
125 grkippemaagjes
4 eetl olie
1 bosje horapa (zoete basilicum)
9 rode rawits,
1 lente-ui, fijngehakt
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel vers gehakte koriander
1 theel gula jawa

Bereiding:
Blancheer de kippemaagjes in licht gezouten water totdat de maagjes verkleuren. Laat de kippemaagjes uitlekken en snijd deze met de kipfilet in kleine blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kippemaagjes voor 3 minuten. Voeg dan de gesneden kipfilet toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Schep het vlees uit de pan.
Snijd de helft van de harapa fijn en doe dit samen met de rawits en de lente-ui in de wok/wadjan en bak dit voor 1 minuut. voeg dan de vissaus, de koriander en de gula jawa toe. Goed roeren en dan het vlees toevoegen. Onder voortduren omscheppen even door laten bakken.
Serveer het op een bord en bedek het met de rest van de basilicum.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38237442