banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 1 Comment
Kai Pad Bai Gra Prou - Kip met basilicum en chilipepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kai Pad Bai Gra Prou
Kip met basilicum en chilipepers
Ingrediënten:
500 gram kipfilet
125 grkippemaagjes
4 eetl olie
1 bosje horapa (zoete basilicum)
9 rode rawits,
1 lente-ui, fijngehakt
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel vers gehakte koriander
1 theel gula jawa

Bereiding:
Blancheer de kippemaagjes in licht gezouten water totdat de maagjes verkleuren. Laat de kippemaagjes uitlekken en snijd deze met de kipfilet in kleine blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kippemaagjes voor 3 minuten. Voeg dan de gesneden kipfilet toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Schep het vlees uit de pan.
Snijd de helft van de harapa fijn en doe dit samen met de rawits en de lente-ui in de wok/wadjan en bak dit voor 1 minuut. voeg dan de vissaus, de koriander en de gula jawa toe. Goed roeren en dan het vlees toevoegen. Onder voortduren omscheppen even door laten bakken.
Serveer het op een bord en bedek het met de rest van de basilicum.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39814480