banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 2 Comments
Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pao Yang Sauce Palo
eend in kaneelsaus
Ingrediënten:
450 gr eendenborst met vel
1 eetl kaneel
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Ingrediënten saus:
3 eetl kecap manis
6 eetl water
1 theel kaneel
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
2 theel maizena

Bereiding:
Meng het zout, de kaneel, de suiker met de eendeborst en laat dit een nachtje intrekken. Bak de eendeborst met het vel naar beneden zonder olie totdat het vel bruin en bijna verbrandt is. De eenda zal hierdoor in eigen vet gebakken worden. Draai de filet dan om en bak het nog 8 minuten. Schep het over in een ovenschaal en bak het verder voor 10 minuten in de oven op 160 gr.
Verhit in een pan de kecap, de suiker, het zout en de kaneel. Meng hierdoor de met water aangelengde maizena en roer dit totdat de saus bindt en wat indikt. Snijd het vlees in plakjes.Meng het vlees door de saus en bak dit nog 1 minuut verder.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39797784