zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Pudding Ambon - Ambonese Pudding
- Unti
- Babi daging sedip kaja riport
- Perkedel Bakar - gehaktbrood
- Lotek Jawa
- Rica Rica Kambing - gestoofd lamvlees in rode saus
- Kari Kambing - lamsvlees in een roomcurry
- Lempah Darat - Stoofpotje van zoete aardappel en pompoen
- Dendeng Manis Kering - Geroosterd of gebakken gedroogd rundvlees
- Sateh ayam betawi - saté van kipgehakt
Kai-Gieuw Mu Sap - Gehakt omelet


Kai-Gieuw Mu Sap
Gehakt omelet
Ingrediënten:
3 eieren
75 gr (lams)gehakt
2 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
1/2 theel palmsuiker
12 coriander blaadjes
1 lente uitje
2 rode lomboks
1/2 theel peper
2 eetl olie
Bereiding:
Hak the coriander blaadjes, de lenteui en de lomboks fijn. Klop de eieren op en meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit in een pan de olie en bak de omelet aan beide zijden goubruin
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.