zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Tumis Kangkung Bumbu Kemiri - pittige roerbak van kangkung met kemiri
- Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
- Tumis Kangkung Ampela - roerbak van kangkung met kip
- Tumis Kangkung 2 - gekruide spinazie
- Tumis Kangkung - Tumis van waterspinazie
- Base Manis 2 - zoete boemboe 2
- Tumis Kangkung - roerbak van pittige kangkung
- Tumis Kailan Bawang Putih Tabur Wijen - roerbak van kailan met knoflook en sesam
- Filipijnse nasi goreng
- Tumis kacang panjang wortel - gestoofde kouseband met wortel
Dak Gang-jeong - krokante kip nuggets


Dak Gang-jeong
krokante kip nuggets
ingrediënten:
1 kippenborst (heel)
3 eetl maïzena
1 eetl bloem
1/2 theel geraspte gember
1/2 theel zout
1 eetl rijstwijn
olie
2 eetl noten, gehakt
ingrediënten saus
1 eetl olie
3 teentjes knoflook, gehakt
2 eetl chili pasta (gochujang)
1 eetl ketchup
1/2 eetl mayonnaise
3 eetl honing
bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes en daarna fijn.. Meng de kip met de maizena, de bloel, het zout en de rijstwijn.
Maak eerst de saus. Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe en fruit dit voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit zachtjes indikken (1 minuut).
Verhit in een pan voldoen olie en vorm van de kip een balletje (1 eetl). Frituur de kip totdat deze licht goudbruin is en schep het daarna uit de pan en laat uitlekken. Nadat alle balletjes gefrituurd zijn, herhaal het frituren zodat de balletjes knapperig worden.
Schep de balletjes met wat noten door de saus. Schep dit op een schotel en garneer dit met de overige noten erop.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.