1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pad Kaprow Khai
pittige stukjes kip

Ingrediënten:
300 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 sjallot
2 lente uitjes
1 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
1/4 theel witte peper
10 basilicum blaadjes
3 eetl olie

Bereiding;
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de sjallot in dunne plakjes en de lente uitjes in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok de olie en bak je knoflook en de rawits voor 15 sec. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de basilicum toe en bak dit totdat het vlees gaar is. Meng dan de basilicum erdoor en serveer

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994879