1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Khor Gai Tod
gecoate gebakken kippenvleugels

Ingrediënten:
150 gr kippenvleugels
2 eetl maizena
2 eetl lichte kecap
1 theel zout
1/2 - 1 theel peper
2 theel sesam zaad
100 ml water
olie

Bereiding:
Meng de maizena met het water, de peper, het zout, de kecap en het sesamzaad en vorm hiervan een beslag. Snijd de vleuges in kleine stukken en wentel deze door het beslag.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de vleugeltjes krokant en goudbruin.

Lekker met zoete chilli saus of pruimensaus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781589