zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Aubergine met knoflook dressing -凉拌茄子
- Pindang bening - Vis in zure saus
- Gule Pare - gestoofde bitterkomkommer
- Zoetzure sambal goreng
- Adobo - varkensvlees in azijn en sojasaus
- Balado Ayam Pandan - pittig gebakken kip met pandan
- sop sayur - groentesoep
- Acar Sayur - atjar/pickle van groenten
- Jagung Santan Manis - mais in kokosmelk siroop
- Tahu Pedas - pittige gebakken tahoe
Gai Ta Krai - kip met citroengras


Gai Ta Krai
kip met citroengras
Ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 serehstengels, gekneusd
5 teentjes knoflook
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl palmsuiker
3 takjes groene pepperkorrels
2 rode lomboks
5 eetl olie
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Meng de kip, de sereh, de knoflook, de vissaus, de plamsuiker en de pepperkorrels door elkaar en laat het 1 uur intrekken.
Verhit in een wok de olie en bak de kip droog. Garneer het met de lomboks en serveer.
kip met citroengras
Ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 serehstengels, gekneusd
5 teentjes knoflook
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl palmsuiker
3 takjes groene pepperkorrels
2 rode lomboks
5 eetl olie
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Meng de kip, de sereh, de knoflook, de vissaus, de plamsuiker en de pepperkorrels door elkaar en laat het 1 uur intrekken.
Verhit in een wok de olie en bak de kip droog. Garneer het met de lomboks en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.