Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Gai Ta Krai - kip met citroengras

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Ta Krai
kip met citroengras

Ingrediënten
:
500 gr kipfilet
4 serehstengels, gekneusd
5 teentjes knoflook
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl palmsuiker
3 takjes groene pepperkorrels
2 rode lomboks
5 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Meng de kip, de sereh, de knoflook, de vissaus, de plamsuiker en de pepperkorrels door elkaar en laat het 1 uur intrekken.
Verhit in een wok de olie en bak de kip droog. Garneer het met de lomboks en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936539