1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Pad Khiaowan
gebakken kip met groene curry

Ingrediënten:
500 gr kip
20 basilicum blaadjes
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
3 eetl groene curry pasta (zie recept)
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
9 rode rawits

Garnering
10 basilicum blaadjes
1 eetl olie
1 eetl zoete chile saus

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de currypasta. Voeg dan de kip toe en bak dit kort. Dan de palmsuiker en de nam pla toevoegen en het bakken totdat de kip gaar is. Dan de basilicum erdoor roeren.
Meng de basilicum met de chile saus. Verhit in een pan de olie en bak de basilicum krokant. Garneer hiermee de kip en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538