banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Pad Khiaowan
gebakken kip met groene curry

Ingrediënten:
500 gr kip
20 basilicum blaadjes
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
3 eetl groene curry pasta (zie recept)
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
9 rode rawits

Garnering
10 basilicum blaadjes
1 eetl olie
1 eetl zoete chile saus

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de currypasta. Voeg dan de kip toe en bak dit kort. Dan de palmsuiker en de nam pla toevoegen en het bakken totdat de kip gaar is. Dan de basilicum erdoor roeren.
Meng de basilicum met de chile saus. Verhit in een pan de olie en bak de basilicum krokant. Garneer hiermee de kip en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36338055