Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Paag Boong Paad - gebakken spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Paag Boong Paad
gebakken spinazie
ingrediënten:
600 gr spinazie
2 teentjes knoflook
25 gr ingemaakte sojabonen
50 ml olie
zwarte peper
1 rode lombok.

Bereiding:
Ontpit de lombok en snijd deze fijn. Prak de sojabonen fijn en snijd de knoflook erg fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de soja voor 3 minuten. voeg dan de schoongemaakte spinazie toe en bak dit 3 minuten mee onder voortdurend roeren. Het gerecht op smaak brengen met de zwarte peper en garneer het met de fijngesneden lombok.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024