zoeken
Recente reacties

20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Pak Boong Fai Daeng - geroekbakte water spinazie (kangkung)
- Phat Tao-Hu Khaeng Kap Lai Phak - Gebakken tofu met broccoli en bamboeshoots
- Ayam Ati Buncis
- Tom Yum Taleh - pittige vissoep
- Terung Goreng Saus Santan - gebakken aubergine met kokosmelk uit de Molukken
- Dendeng Kecap - dun gesneden gebakken rundvlees met pepers
- Base wangenan - Balinese basis boemboe
- Pepes ayam merah - pittig gekruide gestoomde kip
- Sambal binjai / wani
- Bebotok Daging 2
Phat phak mangsawirat - Roergebakken paddestoelen en groenten


Phat phak mangsawirat
Roergebakken paddestoelen en groenten
Roergebakken paddestoelen en groenten
Ingrediënten:
5 shiitakes,
100 g champignons
100 g babymais
100 g bloemkool
100 g witte kool
50 g sugar snaps
50 g taugé
1/2 theel zout
1 eetl sojasaus
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl knoflook, fijngehakt
50 ml olie
50 ml water
bereiding:
Snijd de mais in de lengte doormidden, de kolen in grove stukjes, de champignons in plakjes en de shiitakes in vieren. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de knoflook. Voeg de shiitakes en de bloemkool stukjes en bak deze totdat de gaar zijn.
Dan de champignons, de mais, de sugar peas, de witte kool, het zout, de gula jawa en de sojasaus toevoegen met het water. Zachtjes laten stoven en op het laatst de taugé toevoegen. Nog even laten bakken en serveer.
5 shiitakes,
100 g champignons
100 g babymais
100 g bloemkool
100 g witte kool
50 g sugar snaps
50 g taugé
1/2 theel zout
1 eetl sojasaus
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 eetl knoflook, fijngehakt
50 ml olie
50 ml water
bereiding:
Snijd de mais in de lengte doormidden, de kolen in grove stukjes, de champignons in plakjes en de shiitakes in vieren. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de knoflook. Voeg de shiitakes en de bloemkool stukjes en bak deze totdat de gaar zijn.
Dan de champignons, de mais, de sugar peas, de witte kool, het zout, de gula jawa en de sojasaus toevoegen met het water. Zachtjes laten stoven en op het laatst de taugé toevoegen. Nog even laten bakken en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.