banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Yum Tur Hu - pittige tahu/tofu salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yum Tur Hu
pittige tahu/tofu salade
Ingrediënten:
250 gr tahu/tofu
50 gr kouseband
50 gr wortelen
1 eetl oestersaus
1 eetl ketjap asin
3 rode rawits
2 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 eetl vissaus (nam pla)
1/2 theel palmsuiker
1 eelt gehakte selerie
olie

garnering:
plakjes cherry tomaten
plakjes komkommer

Bereiding:
Snijd de kouseband en de wortel klein. Snijd de tahu/tofu in dunne reepjes. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak hierin de kouseband, de wortel, de oestersaus en de ketjap voor 3 minuten. Schep het op een schaal en garneer het met de komkommer en de tomaten. Verhit in een wok voldoende olie en bak de tahu/tofu goudbruin en schep deze over de kouseban/wortel.
Wrijf of maal de knoflook, de rawits, de selerie, de vissaus, de suiker en de limoensap tot een saus en giet dit over het gerecht en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40098051