Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Yum Tur Hu - pittige tahu/tofu salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yum Tur Hu
pittige tahu/tofu salade
Ingrediënten:
250 gr tahu/tofu
50 gr kouseband
50 gr wortelen
1 eetl oestersaus
1 eetl ketjap asin
3 rode rawits
2 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 eetl vissaus (nam pla)
1/2 theel palmsuiker
1 eelt gehakte selerie
olie

garnering:
plakjes cherry tomaten
plakjes komkommer

Bereiding:
Snijd de kouseband en de wortel klein. Snijd de tahu/tofu in dunne reepjes. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak hierin de kouseband, de wortel, de oestersaus en de ketjap voor 3 minuten. Schep het op een schaal en garneer het met de komkommer en de tomaten. Verhit in een wok voldoende olie en bak de tahu/tofu goudbruin en schep deze over de kouseban/wortel.
Wrijf of maal de knoflook, de rawits, de selerie, de vissaus, de suiker en de limoensap tot een saus en giet dit over het gerecht en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261887