Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
1 Comment
Pud Makua Yow - roerbak van aubergine met basilicum en chili

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pud Makua Yow
roerbak van aubergine met basilicum en chili

Ingrediënten:
2 rode lomboks
2 dunne aubergine
2 eetl vissaus
4 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 bosje kemangi
1 eetl olie
225 ml water

Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de aubergine in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de aubergine toe en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en sluit de pan af voor 6 minuten en totdat de aubergine gaar is geworden.
Voeg dan de vissaus en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kemangi toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Maria Mesman · 8 months ago
    Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230885