Pud Makua Yow roerbak van aubergine met basilicum en chili Ingrediënten: 2 rode lomboks 2 dunne aubergine 2 eetl vissaus 4 teentjes knoflook 1 eetl palmsuiker 1 bosje kemangi 1 eetl olie 225 ml water
Bereiding: Snijd de lomboks in reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de aubergine in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de aubergine toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en sluit de pan af voor 6 minuten en totdat de aubergine gaar is geworden. Voeg dan de vissaus en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de kemangi toevoegen en meng goed. Serveer.
Gegevens
Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.