zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kare Daging - currie van rundvlees
- Opor Daging - gestoofd rundvlees
- Terung Santan Cabai Hijau - gestoofde aubergine met kwarteleitjes
- Gado Gado - Gemengde groenten met pindasaus
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Ossenhaas in ketjap-oestersaus
- Kare Daging - gestoofd rundvlees
- Terik daging - gestoofd rundvlees in kokosmelk
- Cuk Manis - gestoofd gekruid rundvlees met aardappelen
- Jangan sambang - Vis in zure saus
Pad Phuj Tong - geroerbakte pompoen


Pad Phuj Tong
geroerbakte pompoen
geroerbakte pompoen
ingrediënten:
2 eetl olie
5 teentjes knoflook
225 gr varkensgehakt
350 gr pompoen
1 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl Golden Moutain saus
1 theel suiker
50-60 ml kippenbouillon (zie recept)
1 bosuitje
2 eieren
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de pompoen in blokjes. Snijd het bosuitje in grote stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook lichtbruin. Voeg dan het vlees toe en bak dit rul. Dan de pompoen, de oestersaus, de sojasaus, de golden mountainsaus, de suiker en de bouillon toevoegen en dit 3 minuten stoven. Klop de eieren los en roer dit door het mengsel samen met het bosuitje en serveer.
2 eetl olie
5 teentjes knoflook
225 gr varkensgehakt
350 gr pompoen
1 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl Golden Moutain saus
1 theel suiker
50-60 ml kippenbouillon (zie recept)
1 bosuitje
2 eieren
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de pompoen in blokjes. Snijd het bosuitje in grote stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook lichtbruin. Voeg dan het vlees toe en bak dit rul. Dan de pompoen, de oestersaus, de sojasaus, de golden mountainsaus, de suiker en de bouillon toevoegen en dit 3 minuten stoven. Klop de eieren los en roer dit door het mengsel samen met het bosuitje en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.