Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pad Phuj Tong - geroerbakte pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Phuj Tong
geroerbakte pompoen
ingrediënten:
2 eetl olie
5 teentjes knoflook
225 gr varkensgehakt
350 gr pompoen
1 eetl oestersaus
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl Golden Moutain saus
1 theel suiker
50-60 ml kippenbouillon (zie recept)
1 bosuitje
2 eieren

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de pompoen in blokjes. Snijd het bosuitje in grote stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook lichtbruin. Voeg dan het vlees toe en bak dit rul. Dan de pompoen, de oestersaus, de sojasaus, de golden mountainsaus, de suiker en de bouillon toevoegen en dit 3 minuten stoven. Klop de eieren los en roer dit door het mengsel samen met het bosuitje en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252600