Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Soom Tum Low - gepeperde papaya salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soom Tum Low
gepeperde papaya salade

Ingrediënten:
1 papaya
6 rode rawits
4 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 limoen partje
2 eetl nam pla (vissaus)
1 theel palmsuiker
4 cherry tomaten

Bereiding;
Snijd de papaya in dunne reepjes. Snijd de tomaten in partjes. Wrijf of stamp de knoflook fijn en de pepers totdat deze zacht zijn. Voeg de vissaus, de palmsuiker, de tomaten en de limoen toe en kneus deze zacht en meng het er doorheen. Voeg dan de papaya toe en kneus deze en meng het erdoor. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085679