banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Priao wan mangsawirat - Roerbakschotel van zoet-zure groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Priao wan mangsawirat
Roerbakschotel van zoet-zure groenten
Ingrediënten:
3 komkommers,
3 sjalotten,
200 gr ananas,
2 tomaten,
1/2 blok tahu/tofu ,
3 eetl olie,
1 theel gula jawa,
1 eetl lichte Chinese sojasaus,
1 theel zout,
5 teentjes knoflook.

bereiding:
Snijd de ananas in blokjes en de tahu in 8 stukjes. Was dan de komkommers en snijd ze in de lengte in vieren, vervolgens ieder kwart doormidden. Snijd de sjalotten in grove stukken.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de fijngesneden knoflook. Voeg dan de tahu toe en bak deze goudbruin. Dan de sjalotten toevoegen. Als de sjalotten glazig en zacht zijn geworden voeg dan de ananas en de komkommer toe. Vervolgens de in partjes gesneden tomaat toevoegen. Het zout naar smaak, de gula jawa en de sojasaus toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven tot alles gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 326 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39075309